Kreative Nord

En oversikt over det profesjonelle kulturfeltet & de kreative næringene i Nord-Norge

frantzBILD

Frantz er et høykompetent og nøytralt rådgivningsmiljø i annonsemarkedet. Vi har spesialisert oss på stillingsannonser og informasjonskampanjer, både lokale og nasjonale. Vi bistår med strategisk rådgivning og medieplanlegging for å nå riktig målgruppe.

Vi er opptatt av at kunden skal bruke pengene sine smart og treffe målgruppa raskt, og vi kombinerer print og digital annonsering på en måte som sikrer dette for kunden. Vi jobber med et bredt spekter av medier og kanaler: nettaviser, papiraviser, sosiale medier, tidsskrifter, nettsider, video etc. De ulike medier har ulike muligheter og begrensninger og vi holder oss kontinuerlig oppdatert.

Vi eier ingen egen stillingsdatabase, og det sikrer at vi gir objektive råd om valg av mediekanal. Vi støtter våre medieråd på nøytrale målinger utført av TNS Gallup.

Våre ansatte er vårt største aktivum, og vi har både formal- og realkompetanse innen grafisk design/annonseproduksjon, medieveiledning, markedsføring og -kommunikasjon, reklame, foto, norsk rettskriving og økonomi. Samlet sett besitter vi et bredt nasjonalt og internasjonalt medienettverk og har bred erfaring fra planlegging og gjennomføring av større annonseprosjekter på nett (relevante websider, nyhetsbrev og sosiale medier) og papir (aviser, magasiner og fagtidsskrifter).

Vi bistår også med grafisk design og tilbyr, i tillegg til utforming av annonser, alt fra logo, brosjyrer, plakater, rollups til nettbannere og responsive landingssider.